waarom goedkoop?


 PaneelGigant kan tegen uiterst faire prijzen  haar panelen verkopen, welke beduidend lager  zijn dan de woninginrichtingwinkels alsook  bouwmarkten. Graag geven wij u uitleg  waarom wij zo goedkoop zijn door HIER te klikken!

Contact


 PaneelGigant
 Wijngaardsberg 30d
 6464 EZ Kerkrade / industrieterrein Julia

 T. +31 (0)623567396
 E. info@paneelgigant.nl

WAAROM GOEDKOOP?

De reden dat wij onze panelen (met baleinen) tegen zeer scherpe prijzen verkopen ligt gelegen in het feit dat wij onze (stof)producten en systemen rechtstreeks inkopen via onze eigen importeurs. Wij maken zelf de panelen en verkopen deze vanuit onze werkplaats op het Industrieterrein Julia.

Uiteindelijk vindt in het hele proces geen dure tussenhandel plaats en wordt er tevens geen onnodig hoge kosten gecalculeerd voor dure A-locatie winkelpanden! Zodoende hoeven wij aan onze klanten geen kosten door te berekenen waar wijzelf ook niks aan hebben!

Tradionele tussenhandel: Importeur -> Fabrikant -> Leverancier -> Winkel Onze handeling: Importeur -> PaneelGigant

Gezien bovenstaande kunnen wij de panelen met baleinen beduidend lager in prijs verkopen dan in de woonwinkels. Deze prijsverschillen enorm oplopen van van wel € 80,- tot € 120,- PER PANEEL!!

Ook voor wat betreft de paneelrails kunnen wij aangeven dat wij goedkoper zijn dan de woonwinkels en zelfs bouwmarkten! Wij hanteren een vaste prijs per meter waarbij u géén centimeter teveel betaald!