waarom goedkoop?


 PaneelGigant kan tegen uiterst faire prijzen  haar panelen verkopen, welke beduidend lager  zijn dan de woninginrichtingwinkels alsook  bouwmarkten. Graag geven wij u uitleg  waarom wij zo goedkoop zijn door HIER te klikken!

Contact


 PaneelGigant  Wijngaardsberg 30d
 6464 EZ Kerkrade / industrieterrein Julia
 T. +31 (0)623567396
 F. +31 (0)847105651
 E. info@paneelgigant.nl

Welkom bij PaneelGigant!

Als gast op onze website willen wij je graag kennis laten maken met ons bedrijf. PaneelGigant is gespecialiseerd in het maken van allerlei paneelgordijnen met aluminium baleinen, of in de volksmond ook wel panelen genoemd en (bijpassende) rolgordijnen (met alustrips). Wij leveren tegen uiterst gunstige prijzen een uitgebreid assortiment waardoor ons paneelgordijn voor iedereen een prachtige aanwinst is voor elke ruimte. Meer informatie ‘waarom wij écht zo goedkoop zijn’ kun je vinden in ons linkermenu.


PaneelGigant levert zijn paneelgordijnen, alsook bijpassende rolgordijnen met baleinen door heel Nederland. Wij geven je graag een passend advies, waarbij wij tevens indien gewenst aan huis meten. (GRATIS binnen de regio 043 t/m 046) Indien je, na onze vrijblijvende offerte, besluit bij ons te kopen, leveren wij gegarandeerd vakkundig werk en staan wij tevens garant voor een uitstekende service.

Mochten wij jouw interesse hebben gewekt, kun je alle informatie vinden op deze website. Mocht je ons persoonlijk willen spreken, dan kan dit telefonisch of middels een bezoek aan onze showroom. (alléén volgens afspraak)


Onze panelen

Bij PaneelGigant kunt u kiezen uit een diversiteit aan collecties. Onze meest gangbare en uitstekend geprijsde collectie is onze GIGANT-collectie. Een vlakgordijn van speciale paneelgordijnstof waarvan ú de kleurencombinaties kiest in een door u tevens te bepalen aantal segmenten. Deze worden afgewerkt met aluminium baleinen voor een GIGANTisch lage prijs!

PaneelGigant introduceert vanaf 2010 onze unieke URBAN-collectie panelen. vlakgordijnen vervaardigd door echte kunstenaars en door ons verder perfect afgewerkt als raambekleding of roomdivider. Een absoluut uniek kunstwerk dat bij elk modern interieur past!

De ROOM DIVIDERS-collectie van PaneelGigant kent weinig beperkingen naar grootte. U wilt een mooie afscheiding tussen keuken en woonkamer of wilt u op kantoor een afscheiding tussen diverse bureau’s? Overleg met onze medewerkers naar de meest ideale omstandigheden om onze Room Dividers in te zetten!

Indien u een print wilt op uw paneel of rolgordijn, dan is dit bij PaneelGigant middels onze PRINTED-collectie mogelijk. Een door uzelf gemaakte foto vervaardigd op één of meerdere panelen creëert een fantastische paneelwand. Projectmatig kunt u natuurlijk allerlei soorten teksten en/of afbeeldingen op vlakgordijnen laten printen ten behoeve van bijvoorbeeld bewegwijzering of simpelweg een paneelgordijn wand creëren als nette afwerking met uw eigen logo!


De ROLGORDIJNEN van PaneelGigant zijn vrij uniek. Mocht u namelijk panelen met baleinen aanschaffen, kunnen wij u de rolgordijnen aanleveren met exact dezelfde kleuren en segmenten! Een unieke combinatie welke eindeloos te combineren is.


Rails

PaneelGigant koopt haar paneelrails rechtstreeks bij de importeur waardoor wij goedkoper zijn dan de woninginrichtingwinkels en zelfs bouwmarkten. In ons assortiment voeren wij diverse soorten paneelrails t.w. twee, drie, vier en vijfspoors rails in de kleuren wit en aluminium!

Wij hanteren één vaste prijs per meter waarbij u géén centimeter teveel betaald! Wat u besteld, dat betaald u ook in tegenstelling tot de bouwmarkten waar u voor vaste standaard lengtes veel te veel betaald.

Wij hanteren één prijs voor onze paneelrails. Je betaald € 60,-p/mtr. voor een COMPLETE rail inclusief wagons met klittenband, en montagesteunen. Wij hebben twee, drie, vier en vijfspoors rails.

Wij pretenderen het no-nonsense principe en dus hoeven we niet moeilijk te doen met allerlei lastige berekeningen. Duidelijkheid en een faire prijs, dat willen wij onze klanten bieden!

Als we de prijzen vergelijken met een prijslijst van één van de bekendere bouwmarkten kunnen we bijvoorbeeld de prijs uitrekenen van een paneelrail met een lengte van:

Prijsvoorbeeld PaneelGigant: 301cm x € 60,- = € 180,60  (3 sp.rail)
Prijsvoorbeeld bouwmarkt: € 244,- (3 sp.rail)
Een prijsverschil van: € 63,40 !

Prijsvoorbeeld PaneelGigant: 385cm x € 60,- = € 231,-  (5 sp.rail)
Prijsvoorbeeld bouwmarkt: € 379,- (5 sp.rail)
Een prijsverschil van: € 148,- !

De prijzen bij onze collega's!NIEUWS


-  NIEUWSTE TREND: FRANCA PANELEN!

Vind jij ze ook zo mooi? Wij verkopen onze ´Franca-panelen´ tegen een uiterst faire prijs in héél veel kleurencombinaties! Vraag vrijblijvend voor meer informatie via 0623567396 of info@paneelgigant.nl.

------------------------------------------------------------------------------------

-  BEZOEK ONZE FACEBOOKPAGINA VOOR DE LAATSTE NIEUWTJES!

Bij PaneelGigant.nl zijn we dol op FACEBOOK! De laatste nieuwtjes alsook héél veel foto's zijn te vinden op onze pagina. Je vind onze pagina simpel door bij de zoekopdracht PANEELGIGANT in te typen of door HIER te klikken. Have Fun!

------------------------------------------------------------------------------------

-  ZATERDAG 12 JULI ZIJN WIJ GEOPEND VOOR DE VROEGE VOGELS!

 

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

 

------------------------------------------------------------------------------------

-  Ingezonden foto's van 'zonder en met panelen' zijn altijd leuk!

We vinden het altijd leuk als we foto's toegezonden krijgen van tevreden klanten en dan vooral als het 'voor en na foto's zijn'.. Dennis en Mike hartstikke bedankt!

 

------------------------------------------------------------------------------------

-  Uw logo of foto op onze panelen of rolgordijnen? Dat kan!

Indien je een print op jouw paneel of rolgordijn wil, dan is dit bij PaneelGigant middels onze PRINTED-collectie mogelijk. Een door jezelf gemaakte foto vervaardigd op één of meerdere panelen creëert een fantastische paneelwand. Projectmatig kun je natuurlijk allerlei soorten teksten en/of afbeeldingen op vlakgordijnen laten printen ten behoeve van bijvoorbeeld bewegwijzering of simpelweg een paneelgordijn wand creëren als nette afwerking met jouw eigen zakelijk logo! Wil je een voorbeeld zien van één van onze klanten, klik dan hier!

------------------------------------------------------------------------------------

 
NIEUW: Panelen met UNIEKE vlekvrije RVS baleinen!

Panelen met aluminium of houten baleinen zijn ware eyecatchers in elke woonruimte. Naast deze twee nette afwerkingen hebben we nu geheel nieuw in ons assortiment vlekvrije RVS baleinen. Een uniek product met een fantastisch stijlvolle look! Waar RVS normaliter zeer gevoelig is voor vlekken bevat ons vlekvrij RVS een speciale coating waardoor je de panelen middels de RVS balein kan schuiven zonder dat hier vlekken op ontstaan. De baleinen zijn te verkrijgen in 3 of 5 cm hoogte. Interesse? Bel ons gerust voor meer informatie of maak een afspraak om dit uniek product te zien!

------------------------------------------------------------------------------------
 
-  PaneelGigant midden in de maatschappij.

UPDATE: Ook in 2013 blijven we TROTSE sponsor van Roda JC en haar
                  supportersvereniging West Side Ultras!

 

Als bedrijf zijn wij graag bereidt om enkele Goede Doelen te ondersteunen.
Zo hebben wij in het verleden samengewerkt met de 'Doe een Wens' stichting alsook diverse regionale verenigingen ondersteund. Op sportief vlak draagt PaneelGigant het voetbal een warm hart toe en daarom ook dat we TROTSE sponsor zijn geworden van Nederlands eerste supportersclub-bus!
Wij feliciteren supportersvereniging West Side Ultras alsook Roda JC met dit ongekend stukje voetbalpromotie en wensen alle fans een voorspoedige tour!

 
------------------------------------------------------------------------------------ 

-  Panel Visuals II: Privacy met volledig uitzicht!

Heel vaak wil je het uitzicht naar buiten toe behouden. De één wil graag vanuit zijn woonkamer naar z'n vijverpartij in de tuin kijken en de ander wil graag zijn spelende kinderen achterom in de gaten houden. Een prachtig uitzicht vanuit de voorkant van je huis wil je eveneens niet kwijt en dus zullen we creatief moeten omgaan met al dan niet het verwerken van transparante en semi-transparante stoffen en/of de maten van je panelen.

PaneelGigant wil hierin graag met je meedenken en door hier te klikken zie je bijvoorbeeld hoe je met 10 stuks panelen toch sluitend je privacy creëert en daarbij tevens je volledig uitzicht naar achterom kunt behouden door je panelen aan de zijkanten te 'parkeren'.

------------------------------------------------------------------------------------


-  Ideeën opdoen met 'Panel Visuals' van PaneelGigant
.
Welke stof moet je kiezen? Één en dezelfde stof of een combinatie van verschillende stoffen? Hoeveel panelen completeren het raam en in welke combinaties kan ik mijn panelen neerzetten?Naast ons vakkundig advies kunnen we met 'Panel Visuals' nieuwe klanten 'visueel' meer inzicht geven en laten zien dat onze panelen dé echte 'eyecatchers' zijn met oneindig veel mogelijkheden in al uw favoriete woonruimten. Klik hier voor een Maastrichtse fotoreportage.

 

------------------------------------------------------------------------------------


-  PaneelGigant werkt samen met Stichting 'Doe een Wens' en WSU!
PaneelGigant heeft zich afgelopen week mogen inzetten voor de Stichting 'Doe een Wens' in samenwerking met supportersvereniging West Side Ultras van Roda JC. Twee weken geleden werd gevraagd of PaneelGigant de raambekleding wilde leveren voor een 'kamer-transformatie' in Roda JC stijl. De slaapkamer van de 14 jarige fanatieke Rodafan Floyd, die in zijn leven al heel veel zware momenten heeft moeten doorstaan, werd binnen twee dagen prachtig omgetoverd in een geel/zwart slaapparadijs. Floyd en zijn ouders mochten via de Stichting 'Doe een Wens' enkele dagen met vakantie en bij terugkomst was  de verrassing voor Floyd meer dan geslaagd. Vanzelfsprekend hebben wij graag onze bijdrage hieraan geleverd en bedanken dan ook de Stichting 'Doe een Wens' alsook  de supportersvereniging voor het benaderen en vertrouwen. De firma Nimik bedanken we voor de montage-samenwerking. Floyd wensen wij heel veel plezier met zijn fantastische slaapkamer. Meer foto's en een verslag vind je door hier te klikken!

 

------------------------------------------------------------------------------------


-  Verduisterende stoffen in assortiment
Wist u dat wij ook verduisterende rolgordijnstoffen in ons assortiment voeren!?! Ideaal voor slaapkamers maar ook voor het verduisteren en tegenhouden van de warme zon in diverse leefruimten. Vraag vrijblijvend naar onze faire prijzen

 

------------------------------------------------------------------------------------

-  PaneelGigant gesloten tijdens Karnaval!

In verband met het fanatiek vieren van Karnaval, is PaneelGigant van 7 t/m 9 maart gesloten. Vanaf donderdag 10 maart zijn wij (pas) weer 'fris en fruitig' bereikbaar!

----------

INTERESSE in onze producten?!

CONSUMENT
Mocht je interesse hebben in onze mooie panelen met baleinen en zou je graag onze scherpe prijzen willen weten, stuur dan een mailtje met je naam en adresgegevens door hier te klikken. Wij sturen je dan per post en/of mail een makkelijk overzicht hoe je binnen enkele minuten zelf de prijs kunt uitrekenen!

Uiteraard ben je ook van harte uitgenodigd onze showroom te bezoeken voor een persoonlijk advies.  

WIJ ZIJN UITSLUITEND TE BEZOEKEN VOLGENS AFSPRAAK!

 Dit kan van maandag t/m vrijdag, alsook in de avonduren!


Wij bezoeken je ook thuis (GRATIS binnen de regio 043 t/m 046) voor een vrijblijvend advies! Voorbeelden van kleurstalen en aluminium strip nemen wij dan mee! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Contact

PaneelGigant
Wijngaardsberg30d
6464 EZ Eygelshoven / Kerkrade

T. +31 (0)623567396
F. +31 (0)847105651
E. info@paneelgigant.nl


Wij heten je van harte welkom in onze showroom op het Industrieterrein Julia in Eygelshoven / Kerkrade. Onze OPENINGSTIJDEN zijn:

BEZOEK SHOWROOM:
ALLEEN VOLGENS AFSPRAAK!
Dit is dan mogelijk van maandag t/m vrijdag alsook in de avonduren!


TELEFONISCH BEREIKBAAR:
Maandag t/m woensdag van 9.00 uur t/m 18.00 uur.
Donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur.


ZATERDAG en ZONDAG GESLOTEN!


Voorbeelden

PaneelGigant hangt dagelijks panelen, alsook rolgordijnen bij tevreden klanten. Hieronder treft u slechts enkele voorbeelden welke wij reeds hebben gehangen!

GA VOOR MÉÉR FOTO'S NAAR FACEBOOK en ZOEK NAAR PANEELGIGANT!
waarom goedkoop?


 PaneelGigant kan tegen uiterst faire prijzen  haar panelen verkopen, welke beduidend lager  zijn dan de woninginrichtingwinkels alsook  bouwmarkten. Graag geven wij u uitleg  waarom wij zo goedkoop zijn door HIER te klikken!


Contact


 PaneelGigant  Wijngaardsberg 30d
 6464 EZ Kerkrade / industrieterrein Julia
 T. +31 (0)623567396
 F. +31 (0)847105651
 E. info@paneelgigant.nl


WAAROM GOEDKOOP?

De reden dat wij onze panelen (met baleinen) tegen zeer scherpe prijzen verkopen ligt gelegen in het feit dat wij onze (stof)producten en systemen rechtstreeks inkopen via onze eigen importeurs.

Wij maken zelf de panelen en verkopen deze vanuit onze werkplaats op het Industrieterrein Julia. Uiteindelijk vindt in het hele proces geen dure tussenhandel plaats en wordt er tevens geen onnodig hoge kosten gecalculeerd voor dure A-locatie winkelpanden! Zodoende hoeven wij aan onze klanten geen kosten door te berekenen waar wijzelf ook niks aan hebben!

Tradionele tussenhandel:
Importeur -> Fabrikant -> Leverancier -> Winkel
Onze handeling:
                Importeur -> PaneelGigant

Gezien bovenstaande kunnen wij de panelen met baleinen beduidend lager in prijs verkopen dan in de woonwinkels. Deze prijsverschillen enorm oplopen van van wel  € 80,- tot € 120,- PER PANEEL!!

Ook voor wat betreft de paneelrails kunnen wij aangeven dat wij goedkoper zijn dan de woonwinkels en zelfs bouwmarkten! Wij hanteren twee vaste prijzen per meter waarbij u géén centimeter teveel betaald!

Voor twee en drie spoors-rails hanteren wij de prijs van € 55,- p/mtr. en voor vier en vijfspoors-rails betaald u slechts € 60,- p/mtr.

Als we de prijzen vergelijken met een prijslijst van één van de bekendere bouwmarkten kunnen we bijvoorbeeld de prijs uitrekenen van een rail met een lengte van:

Prijsvoorbeeld PaneelGigant: 301cm x € 55,- = € 165,55  (3 sp.rail)
Prijsvoorbeeld bouwmarkt: € 244,- (3 sp.rail)

Een prijsverschil van: € 78,45 !

Prijsvoorbeeld PaneelGigant: 385cm x € 60,- = € 231,-  (5 sp.rail)

Prijsvoorbeeld bouwmarkt: € 379,- (5 sp.rail)

Een prijsverschil van: € 148,- !

 

Prijsoverzicht van één van de bekendere bouwmarkten!


Verdere info volgt spoedig!Verdere info volgt spoedig!


Design paneelclips nieuw in assortiment.

Wil je aan jouw paneel een functionele extra 'design look' geven kunnen we je nu exclusieve design clips aanbieden. Een clip welke bevestigd wordt door middel van sterke magneten aan de zijkanten van het paneel!

Niet alleen functioneel omdat de stof niet vuil wordt bij het verschuiven, maar is deze clip ook een prachtig 'design item' aan je paneel!

De magneetclips zijn verkrijgbaar in drie houten en drie aluminium uitvoeringen en dus geschikt voor alle stofsoorten en kleuren panelen.

Omschrijving: Helder
Materiaal:      Aluminium.
Afwerking:    Gepolijst.
Schoon te maken met vochtige doek.

 

Omschrijving: Aluminium
Materiaal:      Aluminium.
Afwerking:    Geborsteld.
Schoon te maken met vochtige doek.

 

Omschrijving: Wit
Materiaal:      Aluminium.
Afwerking:    Geverfd
Schoon te maken met vochtige doek.

 

Omschrijving: Eiken.
Materiaal:      Hout.
Afwerking:    Geverfd.
Kleur ISO:     ISO105
Kleur AATCC: >=5
Schoon te maken met vochtige doek.

 

Omschrijving: Zwart.
Materiaal:      Hout.
Afwerking:    Geverfd.
Kleur ISO:     ISO105
Kleur AATCC: >=5
Schoon te maken met vochtige doek.

 

Omschrijving: Bruin
Materiaal:      Hout.
Afwerking:    Geverfd.
Kleur ISO:     ISO105
Kleur AATCC: >=5
Schoon te maken met vochtige doek.


Panel Visuals

Welke stof moet je kiezen? Één en dezelfde stof of een combinatie van verschillende stoffen? Hoeveel panelen completeren het raam en in welke combinaties kan ik mijn panelen neerzetten?

Naast ons vakkundig advies kunnen we met 'Panel Visuals' nieuwe klanten 'visueel' meer inzicht geven en laten zien dat onze panelen dé echte 'eyecatchers' zijn met oneindig veel mogelijkheden in al uw favoriete woonruimten.

 


Heb je ook foto's van onze panelen, dan zouden we je zeer erkentelijk zijn als je ons deze stuurt. Dit kan middels een mailtje te sturen door hier te klikken!Privacy met volledig uitzicht!

Heel vaak wil je het uitzicht naar buiten toe behouden. De één wil graag vanuit zijn woonkamer naar z'n vijverpartij in de tuin kijken en de ander wil graag zijn spelende kinderen achterom in de gaten houden. Een prachtig uitzicht vanuit de voorkant van je huis wil je eveneens niet kwijt en dus zullen we creatief moeten omgaan met al dan niet het verwerken van transparante en semi-transparante stoffen en/of de maten van je panelen.

PaneelGigant wil hierin graag met je meedenken en onderstaand (met dank aan klant uit Rotterdam) zie je bijvoorbeeld hoe je met 10 stuks panelen toch sluitend je privacy creëert en daarbij tevens je volledig uitzicht naar achterom kunt behouden door je panelen aan de zijkanten te 'parkeren'.
 


Heb je ook foto's van onze panelen, dan zouden we je zeer erkentelijk zijn als je ons deze stuurt. Dit kan middels een mailtje te sturen door hier te klikken!BEDRUKKINGEN

Voor een klant hebben we panelen bedrukt met hun beide logo's. Uiteraard printen we niet alleen (watervast) op panelen, echter ook op rolgordijnen kunnen we uw prints van uitstekende kwaliteit voorzien. Enkele foto's kun je hieronder vinden..Voor meer voorbeelden van onze paneelgordijnen en/of rolgordijnen zie ons menu!