waarom goedkoop?


 PaneelGigant kan tegen uiterst faire prijzen  haar panelen verkopen, welke beduidend lager  zijn dan de woninginrichtingwinkels alsook  bouwmarkten. Graag geven wij u uitleg  waarom wij zo goedkoop zijn door HIER te klikken!

Contact


 PaneelGigant
 Wijngaardsberg 30d
 6464 EZ Kerkrade / industrieterrein Julia

 T. +31 (0)623567396
 E. info@paneelgigant.nl

Rails

PaneelGigant koopt haar paneelrails rechtstreeks bij de importeur waardoor wij goedkoper zijn dan de woninginrichtingwinkels en zelfs bouwmarkten. In ons assortiment voeren wij diverse soorten paneelrails t.w. twee, drie, vier en vijfspoors rails in de kleuren wit en aluminium!

Wij hanteren één vaste prijs per meter waarbij u géén centimeter teveel betaald! Wat u besteld, dat betaald u ook in tegenstelling tot de bouwmarkten waar u voor vaste standaard lengtes veel te veel betaald.

Wij hanteren één prijs voor onze paneelrails. Je betaald € 60,-p/mtr. voor een COMPLETE rail inclusief wagons met klittenband, en montagesteunen. Wij hebben twee, drie, vier en vijfspoors rails.

Wij pretenderen het no-nonsense principe en dus hoeven we niet moeilijk te doen met allerlei lastige berekeningen. Duidelijkheid en een faire prijs, dat willen wij onze klanten bieden!

Als we de prijzen vergelijken met een prijslijst van één van de bekendere bouwmarkten kunnen we bijvoorbeeld de prijs uitrekenen van een paneelrail met een lengte van:

Prijsvoorbeeld PaneelGigant: 301cm x € 60,- = € 180,60  (3 sp.rail)
Prijsvoorbeeld bouwmarkt: € 244,- (3 sp.rail)
Een prijsverschil van: € 63,40 !

Prijsvoorbeeld PaneelGigant: 385cm x € 60,- = € 231,-  (5 sp.rail)
Prijsvoorbeeld bouwmarkt: € 379,- (5 sp.rail)
Een prijsverschil van: € 148,- !

De prijzen bij onze collega's!