waarom goedkoop?

PaneelGigant kan tegen uiterst faire prijzen haar panelen verkopen, welke beduidend lager zijn dan de woninginrichtingwinkels alsook bouwmarkten. Graag geven wij u uitleg waarom wij zo goedkoop zijn door HIER te klikken!

Contact

PaneelGigant
Wijngaardsberg 30b
6464 EZ Kerkrade / industrieterrein Julia
T. +31 (0)623567396
F. +31 (0)847105651
E. info@paneelgigant.nl

Meer info is te vinden in ons menu contact!

 

Rails

PaneelGigant koopt haar paneelrails rechtstreeks bij de importeur waardoor wij goedkoper zijn dan de woninginrichtingwinkels en zelfs bouwmarkten. In ons assortiment voeren wij diverse soorten paneelrails t.w. twee, drie, vier en vijfspoors rails in de kleuren wit en aluminium!

Wij hanteren één vaste prijs per meter waarbij u géén centimeter teveel betaald! Wat u besteld, dat betaald u ook in tegenstelling tot de bouwmarkten waar u voor vaste standaard lengtes veel te veel betaald.

Wij hanteren één prijs voor onze paneelrails. Je betaald € 60,-p/mtr. voor een COMPLETE rail inclusief wagons met klittenband, en montagesteunen. Wij hebben twee, drie, vier en vijfspoors rails.

Wij pretenderen het no-nonsense principe en dus hoeven we niet moeilijk te doen met allerlei lastige berekeningen. Duidelijkheid en een faire prijs, dat willen wij onze klanten bieden!

Als we de prijzen vergelijken met een prijslijst van één van de bekendere bouwmarkten kunnen we bijvoorbeeld de prijs uitrekenen van een paneelrail met een lengte van:

Prijsvoorbeeld PaneelGigant: 301cm x € 60,- = € 180,60  (3 sp.rail)
Prijsvoorbeeld bouwmarkt: € 244,- (3 sp.rail)
Een prijsverschil van: € 63,40 !

Prijsvoorbeeld PaneelGigant: 385cm x € 60,- = € 231,-  (5 sp.rail)
Prijsvoorbeeld bouwmarkt: € 379,- (5 sp.rail)
Een prijsverschil van: € 148,- !

De prijzen bij onze collega's!